
Krustader med svampstuvning


Färdiga, spröda brödskal som det bara är att fylla med en röra. Enklare blir det inte.
Håll skärmen tänd
Gör så här
-
- Rensa svampen om den är färsk, tina om den är fryst eller låt den rinna av om den är konserverad. Skär den i bitar.
- Stek svampen i hälften av smöret tills all vätska har ångat bort. Tillsätt resten av smöret och stek tills svampen är gyllenbrun.
- Pudra över mjölet och rör om. Tillsätt grädden och låt det koka ihop till en fast stuvning. Smaka av med salt och peppar.
- Värm krustaderna enligt anvisningen på förpackningen om du har tid. Fyll dem med svampstuvningen och servera direkt.
Näring per 100 gram
- Fett37,57 gram
- Kolhydrater46,68 gram
- Protein11,66 gram
- Energi (Kj)2 377,55 Kj
- Energi (Kcal)553,44 Kcal