Arla® Pro – Partners at Heart

Om du har gjort det till din uppgift att skapa fantastisk mat, finns vi här för att hjälpa dig lyckas. Vi drivs av partnerskap – på riktigt.

Allt handlar om att jobba tillsammans 

Vår historia började på 1880-talet med en grupp svenska mjölkbönder som gick ihop och började samarbeta. Tillsammans blev de starkare och kunde få fram de bästa mejeriprodukterna. Det arbetet fortsätter idag Arla® Pro – med 100 % fokus på de professionella köken. Genom ett nära samarbete med kockar och konditorer, kunder och leverantörer kan vi nå längre, utvecklas snabbare och hitta nya sätt att tänka.  

Vi vill förstå dina utmaningar 

Vi delar kärleken till bra mat och vill förstå dina behov för att kunna göra ditt arbete enklare. Därför gör vi allt för att sätta oss in i utmaningarna i ditt kök och ta fram lösningar och produkter som möter dina behov och underlättar din vardag. 

Varför samarbeta med oss? 

Oavsett om du vill spara tid eller uppdatera menyn, vill vi på Arla® Pro vara din partner. Vi hjälper alla typer av verksamheter att lyckas, från lokala bagerier till stora hotellkedjor. 

Vårt kök

Hjärtat i vår verksamhet är Arla® Pro Kitchen som leds av vår utvecklingskock Lotta Bäckman. Där tar hon och hennes team fram recept och koncept, testar produkter, gör workshops, fotograferar mat och spelar in film.

Vi använder samma utrustning som våra kunder har: rätt ugnar, glassmaskiner, fritöser och espressomaskiner. I köket är det naturligt/självklart att vi träffar våra kunder och samarbetspartners. Vi aktiverar också våra sponsorskap där vi exempelvis träffar finalister från Årets Kock och Årets Konditor.

En partner för kvalitet 

Vi vet att kockar, krögare och konditorer gör sitt yttersta för att skapa fantastiska matupplevelser varje dag. Och vi gör allt för att hjälpa till genom att utveckla och leverera de allra bästa produkterna. 

Vårt kvalitetsarbete har högsta prioritet och vi arbetar efter marknadens strängaste certifieringsstandarder: 

  • ISO 9000 – allmän kvalitetsstandard 
  • ISO 22000 – ett särskilt verktyg för att hantera matsäkerhet 

Våra starka varumärken

Förutom de Arla Pro-produkter som är särskilt framtagna för kockar, levererar vi Arlas samtliga varumärken som t ex Svenskt Smör®, Bregott®, Kvibille® och Arla Ko®.

Upptäck våra produkter

Arla Pro
Arla Pro®
Svenskt Smör
Svenskt Smör®
Bregott
Bregott®
Arla Ko
Arla Ko®
Arla Ko EKO
Arla Ko® EKO
Arla Unika
Arla Unika
Kvibille
Kvibille