Arla Pro

En sak vet vi säkert: det är skillnad på amatörer och proffs. Med ökad kunskap kommer andra behov. Kraven höjs, affären sätts i fokus och för oss är det självklart att ni experter förtjänar det allra bästa. Därför är vi stolta över att presentera Arla Pro – skapat av proffs, för proffs.

Vad är Arla Pro?

Arla Pro är ett globalt koncept som återfinns i alla länder där Arla arbetar med foodservice. Genom ett starkt globalt samarbete över landsgränser importerar och exporterar vi det bästa från olika lokala kök och hjälper till att etablera nya idéer och metoder på flera marknader.

Arla Pro är utbildning. Genom trendspaningar, business cases, utbildningar samt tips och råd ger vi dig färdigheter som du kan använda för att ta ditt hantverk till nya nivåer.

Arla Pro är inspiration för dig som jobbar professionellt med mat, oavsett i vilken typ av kök det må vara. Vår receptdatabas växer kontinuerligt med härliga recept från välmeriterade kockar och konditorer.

Arla Pro är lösningar där vi tar ett helhetsperspektiv på allt som vår bransch innehåller. Från konkreta recept till åtgärdsförslag som stärker din lönsamhet.

Arla Pro är en produktserie, speciellt framtagen för att tillgodose de behov som uppstår i professionella kök. Samtliga produkter som bär Arla Pro-logotypen har anpassats för att underlätta din vardag.

Arla Pro är framtaget av proffs för proffs. Vi samarbetar med kockar, konditorer, baristor och bagare för att försäkra att allt vi erbjuder, vare sig det är inspiration, recept eller kunskap, är relevant för dig. Du som expert förtjänar det bästa.