Krustader med svampstuvning

Krustader med svampstuvning

Gör så här

1. Rensa svampen om den är färsk, tina om den är fryst eller låt den rinna av om den är konserverad. Skär den i bitar.

2. Stek svampen i hälften av smöret tills all vätska har ångat bort. Tillsätt resten av smöret och stek tills svampen är gyllenbrun.

3. Pudra över mjölet och rör om. Tillsätt grädden och låt det koka ihop till en fast stuvning. Smaka av med salt och peppar.

4. Värm krustaderna enligt anvisningen på förpackningen om du har tid. Fyll dem med svampstuvningen.

Näringsvärde per portion ca: 170 kcal, protein 2 g, fett 16 g, kolhydrat 5 g

Källa: Gott, smått och näringsrikt, 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen