Recept & mat

Recept & mat

Här hittar du Arlas recept för matproffs, men du kan även gå till vår receptsök där du kan filtrera fram precis det du behöver bland drygt 2500 recept. Tillsammans med branschens bästa kockar, kokerskor, kallskänkor, kostekonomer och baristor jobbar vi för bättre och godare mat. Välkommen att inspireras!

Recept för matproffs

Matinspiration för proffs

Expedition Årets Kock 2016

Årets Kock 2016, Jimmi Eriksson, valde att åka till San Francisco och Napa Valley i norra Kalifornien på sin inspirationsresa. Följ med på en spännande expedition full av olika matupplevelser på allt från diners och hamburgerhak till ostronbarer, stjärnkrogar och världsberömda The French Laundry.

Tre tips för att lyckas med såsen

För att lyckas med en sås gäller det att hitta en bra balans mellan sälta, sötma och syra. Här kommer Villa Wera-kocken Andreas Hedlunds tre hetaste tips du alltid bör tänka på.

Så gör du lyxiga ostsnacks – 10 recept med premiumostar

Mästerkocken Roland Persson hjälpte oss att skapa tio spännande snacksupplevelser av Falbygdens ostar att sälja i baren.

Burgare på menyn – ett smart sätt att öka lönsamheten

Vilka är de bästa knepen för en bra burgare, vilken är den bästa osten och hur får man business på burgaren? Tre burgarexperter ger dig sina bästa tips.

Prisad matkvalitet förgyller vardagen på äldreboendet

Hur lyckas man med små medel skapa måltider som förbättrar, förgyller och antagligen förlänger livet för sina matgäster? Kocken Karoline Nordefors på Stocksundsgården strax utanför Stockholm har svaret.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen