Retail/matbutiker

Retail/matbutiker

Hur kan jag öka mina intäkter med hjälp av mitt sortiment? Här får du tips och guider som ger dig merförsäljning och lyfter dina affärer.

Eko i varje steg – Arla driver ekotrenden i butik

Arla är världens största leverantör av ekologiska produkter och svenska konsumenter köper mest ekologiskt i världen. Arla driver trenden genom kraftig kommunikation och attraktivt ekosortiment. Vårt mål är att ännu fler ska välja ekologiskt.

Allt om laktosfritt

Det är många som har frågor om laktosintolerans. Här försöker vi räta ut några av frågetecknen.

Arla® Färskost – utan tillsatser

Inga tillsatser, naturligt gott! Med sin friska, lite syrliga smak och fasta konsistens passar Arla® Färskost perfekt till allt från smörgåsar och varm och kall matlagning till bakning.

Färsk laktosfri mjölkdryck

Som ett av de första mejeriföretagen i världen introducerar Arla en mjölkdryck som är som vanlig färsk mjölk – fast utan laktos.

Tre produktnyheter med mindre socker

Vi strävar efter att ha så lite socker i våra produkter och ändå få så goda produkter som möjligt. Här är några produktnyheter med minskad sockerhalt.

Syrad grädde – gör allt gott ännu godare

Arla Köket® har tagit fram en syrad grädde,  en smakhöjare som ger den perfekta balansen mellan syrlighet och krämighet. En riktig vinnare, såväl i butikshyllan som i proffsköket.

Skön street food i nya Arla Köket®-broschyren

Inspirera dina kunder att flytta in gatukäket till köket! Låt fast food från världens alla hörn bli festmat – smörfriterade nuggets, salladswraps och maffiga mackor tar plats på det helgdukade matbordet.

Exponera mera – så ökar du försäljningen av snabbmål

Tydlig exponering gör det enkelt för kunden att hitta produkter och ökar försäljningen med flera hundra procent. Här får du våra bästa tips på hur du lyfter fram snabbmålen.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen