Överraska med några av julens godaste traditioner – med smaker utöver det vanliga.
Arla® Pro har samlat inspiration med utgångspunkt från det gröna kökets sex måsten
Att laga grönt är inte bara trendigt utan även ett smart sätt att servera dina gäster goda och hållbara rätter.
Hur kan man på ett enkelt sätt frasa till skollunchen? Marie Skogström delar med sig av sina bästa tips för en Frasig fredag.
Så funkar mejeri är ett kostnadsfritt och webbaserat läromedel för gymnasiets restaurangutbildning.
Ta del av våra ekonomitips kring recept & råvaror för bättre lönsamhet i köket.
I ostguiden ger vi dig kunskap om hur ost produceras, ostens historia, olika osttyper och vad de passar till.
En salladsbar är ett enkelt och lönsamt sätt att möta flexitariantrenden, utan att tillföra extra arbete för köket.
Återvinning och minskat matsvinn är två viktiga delar att tänka på i köket. Både ur ett ekonomiskt & miljövänligt perspektiv.
Med hjälp av modultänk och smarta lösningar hjälper vi dig att möta den gröna efterfrågan.
Här har vi samlat goda och näringsrika recept för äldre, tips från experter och mycket mer.