Kunskap & råd

Kunskap & råd

På Arla vill vi förse Matsverige med de bästa produkterna. Dessutom vill vi även hjälpa dig som har mat som yrke att bli ännu bättre – i allt från affärsoptimering till matlagning. Kunskap och råd, helt enkelt!

Vi har den kunskap och de råd du behöver

Restaurang & storkök

Välkommen matproffs! Vi är säkra på att du redan idag är världsbäst på det du gör och här vill vi hjälpa dig att fortsätta att vara det. Här hittar du recept- och tillagningstips samt den senaste matkunskapen från branschen och från prisbelönta Arla-kockar.

Café & bageri

Här hittar du recept och inspiration för dig som arbetar inom café, konditori eller bageri och som hjälper dig att få ut än mer av din verksamhet.

Mat för äldre

Äldre människor har ofta liten aptit men samtidigt ett stort behov av att få i sig mycket energi och näring. Det ställer höga krav på maten men också på hur och när den äts. Här har vi samlat goda och näringsrika recept, tips från experter och mycket mer.

Culinary labs – våra inspirerande halvdagskurser

Arla Culinary Labs är våra kostnadsfria matutbildningar för proffs, av proffs. Dessa  populära halvdagskurser leds av mästare, lovordade kreatörer, prisbelönta kockar och konditorer som är inspirerande förebilder inom sitt område.

Retail/matbutiker

Hur kan jag öka mina intäkter med hjälp av mitt sortiment? Här får du tips och guider som ger dig merförsäljning och lyfter dina affärer.

Unga kockar – material för elever och lärare

Arlas Matskola är utbildningsfilmer för elever och lärare på kockutbildningar runt om i Sverige och för alla andra som jobbar med mat. Du lär dig att laga klassiska såser från grunden, steka den perfekta biffen, göra glass, samt laga sufflé och mycket mer.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen