Café och bageri

Café och bageri

Här hittar du recept och inspiration för dig som arbetar inom café eller bageri och som hjälper dig att få ut än mer av din verksamhet.

#såmycketgodare – syrad grädde tar fyra klassiker till nästa nivå

Konditorivärlden är full av gamla klassiker som fortfarande lever kvar på konditorihyllan, kanske mest på grund av tradition och vana. Så för att utmana traditionen, bestämde vi oss för att med hjälp av Syrad grädde ge fyra av Sveriges vassaste konditorer i uppdrag att göra en ”total makeover” på valfri konditoriklassiker.

4 typer av frukost-feeling

Hur gör man för att dagens första mål även ska bli det bästa? Vi gav oss ut i ottan för att höra med fyra typer av frukostställen.

Årets Konditor 2015 – Anders Oskarsson: Dekorera dina bakverk som en mästare

När Anders Oskarsson vann Årets Konditor 2015 hade han tränat 16 timmar per dag i drygt ett halvår. Hans tolkning av temat ”show off” var balett och han levererade ett hantverk i världsklass.

Optimera frukostupplevelsen för dina gäster

Här ger vi dig essentiella och effektiva tips på hur du på bästa sätt kan ge dina gäster en härlig frukostupplevelse och tillgodoser deras olika behov.

Variera menyn med färskost

Nu är det dags att skapa nya, faantastiska smakupplevelser för dina gäster. Alla älskar röror, med en handfull goda och krämiga blandningar kan du enkelt utveckla menyn och överraska gästernas smaklökar.

Konditorrapporten 2016: Formgivning möter konditorkonst

Tre sorters kakor, en yoghurtdessert, en grön morotskaka och en sommartårta. Det är några smakprov ur Konditorrapporten 2016, Arlas årliga spaning för konditorbranschen.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen