• Start
  • Kunskap & råd
  • Café & bageri

Café och fastfood

Här hittar du recept och inspiration för caféer, bagerier, konditorier samt fastfood-restauranger.
Allt för att du ska få ut mer av din verksamhet.
Mer inspiration
Johan Swahn och Sebastian Pettersson
Föreläsning med smakforskare & konditor

Smakforskaren Johan Swahn och konditorn Sebastian Pettersson guidar oss genom smakens och sensorikens värld.

Läs mer
Frukost on the go
Optimera frukostupplevelsen

Skapa en meny med varierande frukosterbjudanden som lockar kunder att komma tillbaka.

Läs mer
Gelato glassdisk
Ta ut svängarna med din gelato

Ta del av Kenny Mattssons, grundare av Kennys Gelato, tips om hur man kan skapa smaker som blir snackisar och storsäljare.

Läs mer
Klassisk semla
En semla för alla

Genom att bredda utbudet av semlor kan ni tillgodose både den traditionella gästen liksom den som söker nya upplevelser.

Läs mer
Lönsamma desserter

Se hur Isabella Westergren, Årets konditor 2019, bygger om en dessert till att passa till flera tillfällen.

Läs mer
Ostguiden
Allt du vill veta om ost

I ostguiden ger vi dig kunskap om hur ost produceras, ostens historia, olika osttyper och vad de passar till.

Läs mer
Arla® Pro Grilling Cheese
En ny grillost för caféer

Arla® Pro Grilling Cheese hjälper dig möta efterfrågan på flexitariska alternativ. Passar utmärkt i wraps, sallader & på smörgåsgrillen.

Läs mer
salladsbar
Lätt & lönsam salladsbar

En salladsbar är ett enkelt och lönsamt sätt att möta flexitariantrenden, utan att tillföra extra arbete för köket.

Läs mer
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

Arla Foods AB

PO BOX 4083

169 04  Solna

  • Cookie-policy
  • Integritetspolicy
  • Bli kund hos oss
  • Kundsupport Kontakta oss och hitta svar på dina frågor
  • Prenumerera Missa ingenting! Anmäl dig till något av våra nyhetsbrev
  • Arla® Pro Receptapp Appen för kockar, konditorer och bagare
Arla pro 21 mars 2023 Arla