Optimera frukostupplevelsen

Ta del av våra beprövade och effektiva tips på hur du på bästa sätt kan ge dina gäster en härlig frukostupplevelse - både sittandes och To Go.

Det sägs att frukosten är dagens viktigaste mål och vi håller med. Oavsett om du är ett café, hotell eller en butik så behöver du kunna tillgodose dina gästers behov och ge dem en frukostupplevelse utöver det vanliga.

5 tips på hur du förbättrar frukostupplevelsen

 1. Fronta med olika livsmedel
  Lägg fram veckans bröd, färskpressad juice eller en annan specialitet. Gärna en handskriven skylt som förklarar vad det är eller om den har någon speciell egenskap, till exempel ekologisk.
 2. Spegla säsongen 
  Låt gärna årstiden märkas. Både när det kommer till dekoration och utbudet på maten.
 3. Skapa en lugn atomsfär
  Ljudnivån är en väldigt viktig faktor. Ljudmiljön får inte vara för hård med till exempel påträngande reklam eller hög musik.
 4. Använd unikt porslin och dekor
  Duka gärna med mönstrade skålar eller färgade karaffer. Fundera över om uppläggningsfat med rolig dekor kan liva upp och kom ihåg att de inte heller ser lika tomma ut.
 5. Erbjud Take-away
  För de gäster/kunder som är på språng är To Go alternativ en perfekt lösning för att få i sig dagens viktigaste mål.

Frukost To Go - För kunderna på språng

Frukostätandet utanför hemmet växer. Smidiga frukostpaket To Go är lösningen för de som vill sova längre på morgonen eller inte hinner fixa frukost själva. Skapa en meny med varierande frukosterbjudanden som lockar kunder att komma tillbaka.

Skapa säljande frukostpaket on the go

Alla är mer eller mindre hungriga på morgonen. Skapa olika storlekar på frukostpaketen att utgå ifrån. Erbjud också personliga tillval för de som önskar.

Förslag på frukostpaket

 • Litet: Ostsmörgås, kaffe eller te.
 • Mellan: Ostsmörgås, smoothie, kaffe eller te.
 • Stort: Ostsmörgås, juice, yoghurt med granola, kaffe eller te.
 • Extra tillval: Kokt ägg med kaviar, avokadohalva, uppgradera till bagel.