Restaurang & storkök

Restaurang & storkök

Välkommen matproffs! Vi är säkra på att du redan idag är världsbäst på det du gör och här vill vi hjälpa dig att fortsätta att vara det. Här hittar du recept- och tillagningstips samt den senaste matkunskapen från branschen och från prisbelönta Arla-kockar.

Sommarmenyn – bidrar till lönsamhet och nöjda gäster

Med rätt produkter i kylen har din meny en chans att bli en riktig sommarhit. Mångsidiga ingredienser hjälper dig att hålla nere både pris och svinn samtidigt som du enkelt kan skapa de goda och fräscha rätter som efterfrågas. Låt dig inspireras av kreativa matlösningar och välkomna sommaren i köket!

Så gör du lyxiga ostsnacks – 10 recept med premiumostar

Mästerkocken Roland Persson hjälpte oss att skapa tio spännande snacksupplevelser av Falbygdens ostar att sälja i baren.

Tre tips för att lyckas med såsen

För att lyckas med en sås gäller det att hitta en bra balans mellan sälta, sötma och syra. Här kommer Villa Wera-kocken Andreas Hedlunds tre hetaste tips du alltid bör tänka på.

Andreas Hedlund: "Den syrade grädden förändrar allt!"

Arlas syrade grädde, är en världsnyhet som kombinerar gräddens alla goda egenskaper med en frisk, syrlig smak. Mästerkocken Andreas Hedlund är en av de som varit bollplank under framtagningsprocessen.

Optimera frukostupplevelsen för dina gäster

Här ger vi dig essentiella och effektiva tips på hur du på bästa sätt kan ge dina gäster en härlig frukostupplevelse och tillgodoser deras olika behov.

Burgare på menyn – ett smart sätt att öka lönsamheten

Vilka är de bästa knepen för en bra burgare, vilken är den bästa osten och hur får man business på burgaren? Tre burgarexperter ger dig sina bästa tips.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen