Jakten på den perfekta cheeseburgaren

Ta dina cheeseburgare till nästa nivå genom att välja rätt ost till rätt tillfälle.

Genvägen till bättre smak och högre pris

Har du någonsin ätit en helt oförglömlig cheeseburgare? Tänkte väl det. Något fräckt vågar vi då även anta att du håller med oss om detta påstående: ost är mer än bara en ingrediens. Låt oss utveckla.

På burgaren är osten den perfekta smakbäraren. Den tillför umami och förstärker alla smaker. Sladdrig orange smältost med tillsatser har däremot inte några smaklyftande egenskaper. Så varför envisas så många med att använda den?

En bättre ost kan, tack vare sin krämiga smältegenskap, sammanföra olika texturer i burgaren och skapa en balanserad upplevelse. En upplevelse som faktiskt går att omsätta i kronor och ören. Och smakupplevelsen är inte det enda som talar för att välja en bättre ost till cheeseburgaren. Vi vet av både erfarenhet och mätningar att kunder är beredda att betala ett högre pris om du förmedlar ingrediensernas ursprung.

Läs mer om våra smakrika ostar

Ta dina cheeseburgare till nästa nivå

Vårt mål är att hjälpa dig skapa den perfekta cheeseburgaren. Du kan burgare och vi kan ost. Det är en väldigt bra start. Utöver att utforska vårt utbud av ostar, kan du hitta inspirerande recept och tips och tricks.

Vi har handplockat de bästa ostarna för cheeseburgare och utsatt dem för hårda tester för att säkerställa att de möter de hårda krav som professionella burgarkockar ställer. Vi har testat smak, lukt och utseende, undersökt smältgrader och elasticitet och till och med provat hur ostarna smakar efter mer än 20 minuter i hamburgerbox.