Svenska Kocklandslagen

De svenska kocklandslagen företräder Sverige i internationella matlagningstävlingar.

Arla® Pro & Svenska Kocklandslagen

Arla® Pro är stolt sponsor och partner till Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget. Målsättningen med samarbetet är att tillsammans med övriga partners och svenska Kocklandslagen stödja och driva den gastronomiska utvecklingen i Sverige.

Det finns en styrka med kocklandslagen som jobbar i team. Vi delar passionen för god mat och med Arla Pro’s fokus på de professionella köken i kombination med förstklassiga mejeriprodukter kan kocklandslagens insikter hjälpa fler aktörer i branschen att nå nästa nivå.

Arla® Pro har en lång erfarenhet av att samarbeta med kockar, konditorer och bagare och utvecklar produkter och lösningar som möter kraven på kvalitet, smak, hållbarhet och funktionalitet. Arla har sedan länge stöttat branschen och samarbetet med Svenska Kocklandslagen stärker ytterligare Arla Pro’s relation kockar, krögare och grossister.

Om de Svenska Kocklandslagen

Det Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget utgör tillsammans de två landslag som är Sveriges nationella lag för att tävla i Culinary Olympics 2024. Jens Ericsson är General Manager för båda lagen. Marie Skogström är coach för Svenska Kocklandslaget och coach för Juniorkocklandslaget är Sebastian Pettersson. Sveriges landslag har under två decennium presterat på högsta kulinariska nivå och är världens främsta landslag under denna tidsperiod.