Pizza bianco ger dig nya möjligheter!
Syrad vit bas lyfter smaken på hela pizzanPizza bianco ger dig nya möjligheter!
Syrad vit bas lyfter smaken på hela pizzanVäljer du att använda en vit syrad produkt som bas på några pizzor ökar du möjligheten till variation. En färskost eller crème fraiche passar extremt bra till dina lite mer exklusiva pizzor som ger dig möjlighet att ta extra betalt. Räkor, lax, rom, sparris, gräslök, dill och citron är bara några förslag som blir extra gott med vit bas. Har du testat med ädelost, päron, valnötter och lite timjan?
- Färskost - ger pizzan en mild, krämig och ostig bas som är perfekt tillsammans med degen i ugnen
- Crème fraiche- ger pizzan en fräsch syra, lätt att bre på pizzan
- Smetana-ger pizzan en fin syra och härlig krämighet, lätt att bre på pizzan
Här kan ni läsa mer om pizza biancos fördelar och vad dessa pizzor tillför till menyn