Pizza bianca ger dig nya möjligheter!

Syrad vit bas lyfter smaken på hela pizzan och ger dig möjlighet att jobba med elegantare toppings.
image

Pizza bianca ger dig nya möjligheter!

Syrad vit bas lyfter smaken på hela pizzan och ger dig möjlighet att jobba med elegantare toppings.

Väljer du att använda en vit syrad produkt som bas på några pizzor ökar du möjligheten till variation. En färskost eller crème fraiche passar extremt bra till dina lite mer exklusiva pizzor som ger dig möjlighet att ta extra betalt. Räkor, lax, rom, sparris, gräslök, dill och citron är bara några förslag som blir extra gott med vit bas. Har du testat med ädelost, päron, valnötter, citroncest och lite timjan?

3 syrade produkter som bas

  • Färskost
    Ger pizzan en mild, krämig och ostig bas som är perfekt tillsammans med degen i ugnen.
  • Crème fraiche
    Ger pizzan en fräsch syra, lätt att bre på pizzan.
  • Smetana
    Ger pizzan en fin syra och härlig krämighet, lätt att bre på pizzan
Relaterade produkter
Relaterade lönsamma lösningar