Maximera försäljningen av dina bullar
Kanelbullen är en älskad favorit och klassiker. Många jobbar med flera varianter bullar för variation och valmöjligheter hos gästerna och ökar på så sätt försäljningen av bullar.Maximera försäljningen av dina bullar
Kanelbullen är en älskad favorit och klassiker. Många jobbar med flera varianter bullar för variation och valmöjligheter hos gästerna och ökar på så sätt försäljningen av bullar.Skylta med det goda
Alla våra tester visar att bullar bakade med smör upplevs som mycket godare. Mervärdet kan man ta betalt för, om man är tydlig med att det är fina råvaror i bullen. Skylta med att du bakar bullar med kvalité och skylta gärna på engelska också, eftersom kanelbullar är en het produkt för turister.

Några snabba tips
-
Doften säljer:
Ha förberedda bullar i frysen och baka flera gånger per dag, för färskare känsla och mindre svinn. -
Krydda med kunskap:
Låt skyltar och personal berätta om svenskt smör och smörets över 100 aromämnen, egenkokt vaniljkräm eller ekoingredienser. -
Bullar i nytt sällskap:
Överraska med mjukglass i kanelbulle, kanelbulle-semla eller andra spännande kombinationer. -
När bullar blir över:
Stek till fattiga riddare, smula ner i andra bakverk, använd till smulpajer, rosta till skorpor eller mal ner till punchrullen.
