Här delar Disa Molin, Årets konditor 2018, med sig av recept på fem grunder som kan varieras i oändlighet.
Inspireras av pastarecept med smakrik ost. Årets Kock 2023, Desirée Jaks, har tagit fram lunchrecept anpassade för hela året.
Ta del av vår frysguide och släng mindre. Frysguiden finns också som pdf som du kan ladda ner och skriva ut.
Vi har samlat svinnsmarta saker du kan göra för att maten ska hamna i gästernas magar, och inte i soptunnan.
Arla® Pro har samlat inspiration med utgångspunkt från det gröna kökets sex måsten
Att laga grönt är inte bara trendigt utan även ett smart sätt att servera dina gäster goda och hållbara rätter.
Hur kan man på ett enkelt sätt frasa till skollunchen? Marie Skogström delar med sig av sina bästa tips för en Frasig fredag.
Så funkar mejeri är ett kostnadsfritt och webbaserat läromedel för gymnasiets restaurangutbildning.
Ta del av våra ekonomitips kring recept & råvaror för bättre lönsamhet i köket.
I ostguiden ger vi dig kunskap om hur ost produceras, ostens historia, olika osttyper och vad de passar till.
En salladsbar är ett enkelt och lönsamt sätt att möta flexitariantrenden, utan att tillföra extra arbete för köket.
Med hjälp av modultänk och smarta lösningar hjälper vi dig att möta den gröna efterfrågan.
Här har vi samlat goda och näringsrika recept för äldre, tips från experter och mycket mer.