Vegetarisk lufsa med rotsaksfräs

Vegetarisk lufsa med rotsaksfräs

Gör så här

Lufsa:

1. Sätt ugnen på 200°.
2. Skala och riv potatisen fint.
3. Blanda med mjölk, grädde, mjöl och ägg, smaka av med salt och peppar.
4. Häll smeten i ett smort bleck och grädda ca 1 tim.

Rotfruktsfräs:

1. Skala morötterna.
2. Riv morötter och vitkål grovt, strimla purjolöken.
3. Fräs morötter, vitkål och purjolök i olja, smaka av med salt och peppar.

 Skär upp ugnspannkakan i portionsbitar. Servera med rotfruktsfräs, cottage cheese och lingonsylt.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen