![En smakrik salladsbowl med glutenfri tabbouleh som kan serveras på plats eller enkelt tas med.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/salladsbowl-med-quinoa-linser-grillost-och-muhammara/2391418316.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.51,0.49&format=webp&quality=80)
Salladsbowl med quinoa, linser, grillost och muhammara
![Salladsbowl med quinoa, linser, grillost och muhammara](https://cdn-kund.arla.se/recept/salladsbowl-med-quinoa-linser-grillost-och-muhammara/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En smakrik salladsbowl med glutenfri tabbouleh som kan serveras på plats eller enkelt tas med.
Gör så här
-
Tabbouleh på quinoa och linser:
- Koka quinoa och linser enligt anvisningen på förpackningarna. Blanda quinoa, linser, tomater och persilja. Smaksätt med citronsaft, olivolja och salt. Tabboulehn ska vara syrlig och ha en tydlig sälta.
-
Muhammara:
- Lägg alla ingredienser i en mixer och ”pulsa” tills en grynig massa. Smaka av med salt och svartpeppar.
-
Grilling cheese:
- Skär osten i grova tärningar och stek till fin färg i smör.
-
Montering:
- Fördela babyspenat och tabbouleh i djupa tallrikar. Lägg på nygrillad ost, muhammara och yoghurt. Toppa med valnötter, sumak och granatäppelkärnor.