Sallad med grönkål, friterad potatis, ädelost och plommon

Sallad med grönkål, friterad potatis, ädelost och plommon

Gör så här

1. Skär potatisen i julienne eller strimla på en mandolin. Torka av på papper. Fritera strimlorna i 180° varm olja till fin färg, låt rinna av på papper och salta.
2. Blanda crème fraiche med vitlök och oregano. Smaka av med citron-saft och salt.
3. Stek grönkålen hastigt i smör, salta. Lägg upp grönkål, machésallad och endive. Fortsätt med plommon, ost och pistagenötter. Toppa med friterad potatis och dressing.

Källa: Sara Aasum Hultberg, Årets Konditor 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen