![En perfekt, elegant rätt att erbjuda de gäster som vill äta vegetariskt. Byt ut valnötterna mot rostade solroskärnor om det finns risk för nötallergi.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/ortstekt-ost-med-sallad-pa-apple-och-selleri/3521831288.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Örtstekt ost med sallad på äpple och selleri
![Örtstekt ost med sallad på äpple och selleri](https://cdn-kund.arla.se/recept/ortstekt-ost-med-sallad-pa-apple-och-selleri/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En perfekt, elegant rätt att erbjuda de gäster som vill äta vegetariskt. Byt ut valnötterna mot rostade solroskärnor om det finns risk för nötallergi.
Gör så här
-
- Skala och strimla äpple och selleri. Blanda med vinäger, senap, majonnäs och smetana. Skär osten i 1 cm tjocka skivor.
- Blanda örtkryddor och panko. Vänd osten i mjöl, ägg och till sist i örtmixet. Stek osten på båda sidor i smöret. Smaka av med salt och peppar.
- Servera osten med salladen och rostade valnötter.