Mexikansk böngryta

Mexikansk böngryta

Gör så här

1. Skala och hacka lök och vitlök fint. Fräs på medelvärme i olja några min.

2. Dela, kärna ur och hacka chili och paprika. Fräs med den hackade löken ca 1 min.

3. Tillsätt bönor, majs, krossad tomater, buljong och alla kryddor samt rivet skal och saft av lime.

4. Låt grytan sjuda ca 20 min.

Servera gärna grytan med kokt ris. Toppa grytan med crème fraiche och hackad koriander.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen