Macaroni and cheese

Macaroni and cheese

Gör så här

1. Smält smöret till bechamelsåsen och red med mjöl. Tillsätt mjölk och grädde lite i taget och låt sjuda ca 8 min tills såsen tjocknat. Smält ner osten, dra av från värmen och smaksätt med salt, peppar och muskot.
2. Koka makaronerna i 4 min och kyl snabbt. Stek baconet knaprigt och sautera spenaten i smör med lite salt.
3. Blanda bechamelsåsen med maka- roner, bacon, spenat och lägg i en smord ugnsform eller flera portions- formar. Toppa med ost och ströbröd. 4. Baka av i ugnen på 225° tills det har satt sig och fått fin färg, ca 10 min för de små och 15 min för den stora.

Källa: Sara Aasum Hultberg, Årets Konditor 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen