Kryddig korvgryta med bacon

Kryddig korvgryta med bacon

Gör så här

1.Stek bacon och lök, tillsätt curry, tomatpuré och senap.

2.Vispa ihop mjöl och lite av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, koka upp och låt koka några minuter.

3.Rör ner korven och baconfräset. Koka upp och tillsätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

4. Koka riset.

Strö persilja över grytan och servera med ris.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010/Skolmat för 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen