![Mat ska smaka! En lättlagad kycklinggryta med paprika och hetta som eleverna i skolan har som en av sina favoriträtter. Servera med råris och sallad.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kramig-kycklinggryta/1916145547.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.47,0.4&format=webp&quality=80)
Krämig kycklinggryta
![Krämig kycklinggryta](https://cdn-kund.arla.se/recept/kramig-kycklinggryta/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Mat ska smaka! En lättlagad kycklinggryta med paprika och hetta som eleverna i skolan har som en av sina favoriträtter. Servera med råris och sallad.
Gör så här
-
- Fräs lök, vitlök, paprikapulver, curry, peppar och paprika i olja.
- Tillsätt kycklingen och bryn lätt.
- Häll i crème fraiche. Låt småkoka ca 5 min. Smaka av med salt. Lägg i cornichons och syltlök.
- Koka riset och servera till grytan med sallad. Toppa av grytan med tärnad paprika och cornichons.