![En användbar kräm med gräddkokta skockor och vällagrad gruyère som ger en rund, smörig och nötliknande smak.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/jordartskockskram-med-gruyere/4233518826.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Jordärtskockskräm med gruyère
![Jordärtskockskräm med gruyère](https://cdn-kund.arla.se/recept/jordartskockskram-med-gruyere/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En användbar kräm med gräddkokta skockor och vällagrad gruyère som ger en rund, smörig och nötliknande smak.
Gör så här
-
- Riv osten. Skala och koka jordärtskockorna mjuka i grädde och mjölk.
- Sila av och mixa jordärtskockorna slätt med smör och ost. Smaka av med salt.