Färsk fisk är inte nödvändigt, men det är roligt och viktigt att ha kvar känslan för genuina råvaror. Så glöm inte den färska fisken.

Italiensk fisk med två delikata såser

Färsk fisk är inte nödvändigt, men det är roligt och viktigt att ha kvar känslan för genuina råvaror. Så glöm inte den färska fisken.

Gör så här

    • Lägg fisken på smorda bleck.
    • Blanda alla ingredienser till salladskryddan. Strö över hälften av salladskryddan på fisken.
    • Fördela tomaterna på fisken. Strö över resten av salladskryddan. Ringla över olivolja.
    • Stek fisken i ugn, 200° ca 20 min eller tills fisken är klar.
    • Dela potatisen i halvor och lägg på bleck. Ringla över olja. Salta och peppra. Baka i ugn, 225° ca 30 min.
    • Mixa basilika med olja och lite gräddfil till en sås. Blanda resten av gräddfilen. Smaka av med salt.
    • Blanda ingredienserna till tomatsåsen. Servera fisken med potatisen och såserna. Garnera gärna med basilika.