En enkel, varm maträtt som är lätt att förbereda vid stora beställningar. När gästen kommer hälls den rykande varma buljongen över svamp, nudlarna och paneer. Det ger en snabb service och en varm, hälsosam lunchrätt.

Hot pot med paneer och sötpotatisnudlar

Recept av Hanna Normark

En enkel, varm maträtt som är lätt att förbereda vid stora beställningar. När gästen kommer hälls den rykande varma buljongen över svamp, nudlarna och paneer. Det ger en snabb service och en varm, hälsosam lunchrätt.

Gör så här

  • Sötpotatisnudlar:

    • Tillaga sötpotatisnudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Blanda soja och sesamolja och blanda med de nykokta nudlarna, låt svalna.
  • Svampbuljong:

    • Koka upp svampbuljongen och tillsätt misopastan. Smaka av med extra salt. Buljongen ska vara smakrik.
  • Grilling cheese:

    • Skär osten i skivor. Grilla osten i salamander till fin färg och skär den i tärningar.
  • Montering hot pot:

    • Lägg upp nudlar, champinjoner, böngroddar, salladslök, chili och nygrillad ost i djupa tallrikar. Toppa med gari, sesamfrön och örter. Häll på het svampbuljong vid servering.