Grönkål med getost

Grönkål med getost

Gör så här

1.Blanchera grönkålen hastigt i kokande vatten och spola sedan kålen i iskallt vatten.

2.Skär 2/3 av getosten i mindre bitar.

3.Koka upp crème fraiche i en kastrull. Tillsätt getosten och låt den smälta under omrörning. Vänd ner grönkålen i såsen, smaka av med salt och peppar. Stjälp upp grönkålsblandningen i en form eller bleck.

4.Skär resterande getost i tunna skivor och lägg ovanpå grönkålen. Gratinera i ugn, 250° tills getosten är vackert gyllenbrun.

Serveringsportion: ca 190 gram.
Källa:Arla Köket Jul 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen