Fisksoppa à la Kirsti

Fisksoppa à la Kirsti

Gör så här

1.Krossa vitlöken. Fräs vitlök, purjolök och tomatkross i smör. Tillsätt saffran.

2.Späd med vin och buljong. Låt koka ihop.

3.Häll i grädde och crème fraiche. Låt koka ihop. Tillsätt basilika, persilja och smaka av med salt och peppar.

4.Lägg i fiskkuberna. Koka upp försiktigt.

Serveringsportion: ca 350 g
Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen