Fiskgryta med saffranskräm

Fiskgryta med saffranskräm

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och fänkål på medelvärme i olja ca 5 min. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare ca 1 min.

2. Tillsätt fänkålsfrön, curry, vin, fond, vatten, krossade tomater, honung, grädde, salt och peppar. Koka ihop ca 20 min.

3. Tärna fisken i 2x2 cm stora tärningar. Lägg ner fiskbitarna i grytan, dra av från värmen och låt fisken gå klar på eftervärmen.

4. Vänd ner de kokta musslorna.


5. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, saffran och smaka av med salt.

6. Servera fiskgrytan med surdegsbröd och en klick saffranskräm och toppa med hackad persilja.

Källa: Arla Guldko 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen