![En riktig hit! En älskad barndomsdressing med mycket paprika, lök och chili fick nytt liv i en fiskrätt med lätt crème fraiche. Det får gärna vara lite sting i såsen.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/djavulsfisk/1551186364.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Djävulsfisk
![Djävulsfisk](https://cdn-kund.arla.se/recept/djavulsfisk/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En riktig hit! En älskad barndomsdressing med mycket paprika, lök och chili fick nytt liv i en fiskrätt med lätt crème fraiche. Det får gärna vara lite sting i såsen.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck.
- Mixa paprika, chili, lök och basilika. Tillsätt vitlök och rör ner crème fraiche, senap och ketchup. Smaka av med salt och peppar. Bred röran över fisken.
- Strö över ost och oregano. Tillaga i ugn på 175° ca 20 min.
- Koka riset och servera till fisken.