Djävulsfisk

Djävulsfisk

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck.
2. Mixa paprika, chili, lök och basilika. Tillsätt vitlök och rör ned crème fraiche, senap och ketchup. Smaka av med salt och peppar. Bred röran över fisken.
3. Strö över ost och oregano. Tillaga i ugn, 175° ca 20 min.
4. Koka riset.
Servera fisken med ris.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Robbin Höglund, Kyrkskolan i Möklinta, Sala

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen