![Krispigt panerad fiskfilé, smör- och dillglaserade primörer med sötsyrlig crème får högsta smakbetyg.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/cornflakespanerad-fiskfile-med-citrus--och-rabarbercreme/39811519.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Cornflakespanerad fiskfilé med citrus- och rabarbercrème
![Cornflakespanerad fiskfilé med citrus- och rabarbercrème](https://cdn-kund.arla.se/recept/cornflakespanerad-fiskfile-med-citrus--och-rabarbercreme/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Krispigt panerad fiskfilé, smör- och dillglaserade primörer med sötsyrlig crème får högsta smakbetyg.
Gör så här
-
- Blanda vatten och salt. Lägg i fisken och låt rimma i ca 10 min. Ta upp fisken och skölj av.
- Vänd fisken i mjöl, sedan i ägg och sist i cornflakes.
- Stek fisken i smör. Lägg i smorda bleck och stek klart i ugn, 200° till en innertemperatur på 55°.
- Koka potatis och morötter. Blanda dem med rödlök, sockerärtor och tomat. Rör ner smör och dill.
- Koka rabarber och socker, mixa och låt kallna.
- Blanda rabarbern med resten av ingredienserna till en crème. Smaka av med salt, peppar och tabasco. Servera fisken med primörer och crème.