Krispigt panerad fiskfilé, smör- och dillglaserade primörer med sötsyrlig crème får högsta smakbetyg.

Cornflakespanerad fiskfilé med citrus- och rabarbercrème

Krispigt panerad fiskfilé, smör- och dillglaserade primörer med sötsyrlig crème får högsta smakbetyg.

Gör så här

    • Blanda vatten och salt. Lägg i fisken och låt rimma i ca 10 min. Ta upp fisken och skölj av.
    • Vänd fisken i mjöl, sedan i ägg och sist i cornflakes.
    • Stek fisken i smör. Lägg i smorda bleck och stek klart i ugn, 200° till en innertemperatur på 55°.
    • Koka potatis och morötter. Blanda dem med rödlök, sockerärtor och tomat. Rör ner smör och dill.
    • Koka rabarber och socker, mixa och låt kallna.
    • Blanda rabarbern med resten av ingredienserna till en crème. Smaka av med salt, peppar och tabasco. Servera fisken med primörer och crème.