Skogen #2 – vildsvinssalami
TIPS!
Det går även bra att använda vanlig salami. Prova även att ringla över tryffelolja för extra smak.
Ingredienser
Tomatsås
Arla® Västerviks Gräddost 38 %, riven
Vildsvinssalami
Färsk basilika
Fänkål
Förbered så här
- Ta bort roten och stjälkarna på fänkålen.
- Dela fänkålen i 4 klyftor och skär i tunna strimlor.
- Fräs strimlorna på svag värme med Arla® Smör & Rapsolja.
- Slå i lite vatten och mjuka upp fänkålen i 2–3 min, häll av vätskan och kyl ner.
- Skär upp salamin i mycket tunna skivor, ca 1–1,5 mm.
Gör så här
- Öppna degen och bred ut tomatsåsen.
- Strö över den rivna osten.
- Lägg på den strimlade fänkålen.
- Grädda.
Efter gräddning
Garnera med färska basilikablad och lägg på salamin.