Skogen #1 – vegetarisk med svamp
TIPS!
Det går även bra att använda konserverade kantareller eller svampmix. Prova även att ringla över tryffelolja för extra smak.
Ingredienser
Tomatsås
Arla® St Olofs Gräddost 38 %, riven
Kvibille® Cheddarost, riven
Smörstekta kantareller och karljohansvamp
Skogschampinjoner
Smörstekt broccoli och sparris
Förbered så här
- Hacka persilja.
- Förkoka broccolin 2–3 minuter i saltat vatten.
- Stek broccolin lätt i smör, salta och peppra och ställ sedan i kylen.
- Stek kantareller och karljohansvamp i smör och blanda i lite hackad persilja, salta och peppra.
Gör så här
- Öppna degen och bred ut tomatsåsen.
- Strö över hälften av ostblandningen.
- Lägg på svampblandningen, broccoli och sparris.
- Strö över resten av ostblandningen.
- Grädda.
Efter gräddning
Hyvla över skogschampinjonerna.