Havet #2 – lax och pepparrot
TIPS!
Det går lika bra att använda skivor av kallrökt lax!
Ingredienser
Tomatsås (koka gärna med färsk dill)
Riddar® Riddarost 28 %, riven
Varmrökt lax
Salladslök, strimlad
Färsk dill
Färsk pepparrot
Flingsalt
Svartpeppar (från pepparkvarn)
Pepparrotsfärskost
Arla Köket® Färskost
Färsk pepparrot, finriven
Salt och peppar
Förbered så här
- Blanda ihop färskosten i en separat skål.
Gör så här
- Öppna degen och bred ut tomatsåsen.
- Klicka ut pepparrotsfärskosten i små klickar.
- Strö över den rivna osten.
- Grädda.
Efter gräddning
Toppa pizzan med varmrökt lax, riven färsk pepparrot, färsk dill, strimlad salladslök, lite flingsalt och några drag med svartpepparkvarnen.