Havet #1 – kräftor, dill och vitlök
TIPS!
Givetvis kan du lika gärna använda dina egna favoritskaldjur!
Ingredienser
Tomatsås
Arla® Västerviks Gräddost 38 %, riven
Arla Köket® Färskost
Kräftstjärtar
Vitlök
Färsk hackad chili
Färsk dill
Schalottenlök
Förbered så här
- Mixa färsk vitlök och chili med lite olja och vänd runt kräftorna i oljan.
- Häll av spadet innan kräftorna marineras.
- Blanda färskosten med hackad färsk dill, salt och peppar.
Gör så här
- Öppna degen och bred ut tomatsåsen.
- Strö över den rivna osten.
- Strö ut de marinerade skaldjuren.
- Klicka ut dillfärskosten jämt fördelat på pizzan.
- Grädda.
Efter gräddning
Toppa med färsk dill, finstrimlad lök och lite flingsalt.