Zucchinipiccata med tomatsalsa och ris

Zucchinipiccata med tomatsalsa och ris

Gör så här

1. Blanda den rivna osten med ägg och paprikapulver.

2. Blanda mjöl och salladskrydda.

3. Doppa zucchiniskivorna först i mjölblandningen och sedan i ägg- och ostblandningen.

Stek i smör tills de fått fin färg.

4. Koka ihop alla ingredienser till salsan, smaka av med salt, peppar och

spiskummin.  Låt små koka minst 1 timme.

5. Koka riset.

Servera squaschpiccata med tomatsalsa och ris.


Mariana Bodin, Hammarskolan, Gimo

Källa: Kock i skolan veg 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen