![Gör din rätt lite mer premium genom att addera ostron och pepparrot till din vitvinssås. Ett smart sätt att ge kunden mer, men utan extra krångel.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/vitvinssas-med-ostron-och-pepparrot/4148922154.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.49,0.51&format=webp&quality=80)
Vitvinssås med ostron och pepparrot
![Vitvinssås med ostron och pepparrot](https://cdn-kund.arla.se/recept/vitvinssas-med-ostron-och-pepparrot/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Gör din rätt lite mer premium genom att addera ostron och pepparrot till din vitvinssås. Ett smart sätt att ge kunden mer, men utan extra krångel.
Gör så här
-
- Koka upp fiskfond och vin och reducera till hälften.
- Koka upp grädden i en annan kastrull och reducera till hälften.
- Häll grädden i fonden och mixa ner smöret.
- Smaksätt med pepparrot, citronskal, citronsaft och salt.
- Öppna ostronen och mixa med såsen i kannmixer. Sila genom chinois.