![Ugnsbakad fisk är alltid tacksamt. Spröd fisk är en favorit och den här med cornflakespanering och buljongströssel är något extra. Ibland rostar vi ströbröd och cornflakes i ugn och serverar istället som strössel bredvid tillsammans med brynt smör.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/ugnsstekt-sejfile-med-currykram/3571091761.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Ugnsstekt sejfilé med currykräm
![Ugnsstekt sejfilé med currykräm](https://cdn-kund.arla.se/recept/ugnsstekt-sejfile-med-currykram/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Ugnsbakad fisk är alltid tacksamt. Spröd fisk är en favorit och den här med cornflakespanering och buljongströssel är något extra. Ibland rostar vi ströbröd och cornflakes i ugn och serverar istället som strössel bredvid tillsammans med brynt smör.
Gör så här
-
- Lägg fiskfiléerna i smorda bleck. Droppa över citronsaft och strö fiskbuljong på filéerna.
- Blanda paneringen och strö över fisken. Hyvla över smöret. Tillaga i ugn, 175° ca 10 min.
- Fräs curry, lök och äpple i olja. Tillsätt vinäger, vatten, honung. Smaka av med salt och peppar. Låt koka några minuter. Mixa och kyl ner. Blanda i majonnäs, crème fraiche och gräslök.
- Koka potatisen. Blanda med dill. Servera sejfilén med currykräm och dillslungad potatis.