Ugnsstekt sej med krispigt örttäcke

Ugnsstekt sej med krispigt örttäcke

Gör så här

1. Blanda majonnäs och crème fraiche, gurka och purjolök. Salta och peppra. Ställ kallt.
2. Salta sejen och lägg på bleck. Ställ åt sidan.
3. Mixa örter och spenat med smör, blanda med ströbröd.
4. Bred ett täcke av ströbrödsmixen över fisken och baka i ugn på 160°C i ca 10 min.
5. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Sej 155 g, sås 85 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen