Ugnsomelett med svampstuvning

Ugnsomelett med svampstuvning

Gör så här

1. Rensa och tvätta svampen, skär i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna ca 5 min, salta och peppra.
2. Strö över mjöl och häll på grädde, låt koka ihop ca 3 min. Vänd ner persilja och smaka av med salt och peppar.
3. Servera omeletten med svampstuvningen.

Källa: Protino 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen