Tunnbrödswrap med omelett, sparris och gräslöksdressing

Tunnbrödswrap med omelett, sparris och gräslöksdressing

Gör så här


Mjukt tunnbröd:

1. Blanda alla ingredienser (Spara 1/5 av vetemjölet till kavringen) i degblandare till en smidig deg.
2. Dela upp degen i bitar à 125 g, rundriv dem och lägg på mjölade plåtar. Låt jäsa i 30-40 min till 3 gånger storlek.
3. Kavla ut med naggad kavel och baka av i ugn, 220° i 4-5 min.
4. Låt ånga av och packa sedan i plastpåse medan tunnbrödet fortfarande är lite ljummet.

Tunnbrödswrap:

1. Blanda vrème fraiche med gräslök och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
2. Bred matfett på tunnbrödet. Lägg på sallad, omelett och grillad sparris. Ringla över lite dressing och vik ihop till en wrap.

Källa: Matiga smörgåsar 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen