Tonfiskgratäng med sardeller

Tonfiskgratäng med sardeller

Gör så här

1. Lägg tonfisken i smorda bleck.
2. Fördela sardeller och kapris över tonfisken.
3. Fräs purjolök i smör, strö över mjöl och späd med mjölk. Koka en bechamelsås. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt crème fraiche.
4. Häll såsen över tonfisken, strö över ost och gratinera i ugn, 175° ca 30 min eller tills rätten fått fin färg.
5. Koka potatisen.
Servera tonfiskgratängen med potatis.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen