![Den här frasiga toasten med pulled pork, picklad rödlök, cheddar och koriander får du bara inte missa.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/toast-med-pulled-pork/2491837008.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.37,0.58&format=webp&quality=80)
Toast med pulled pork
![Toast med pulled pork](https://cdn-kund.arla.se/recept/toast-med-pulled-pork/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Den här frasiga toasten med pulled pork, picklad rödlök, cheddar och koriander får du bara inte missa.
Gör så här
-
Pulled pork:
- Mixa stjärnanis och korianderfrön och strö runt köttet.
- Lägg köttet i en vacpåse, häll i chilisås, soja och öl. Vacca påsen med kött.
- Tillaga i ugnen på 90° ca 12 tim.
- Plocka köttet i bitar och smaka av med salt.
-
Picklad rödlök:
- Skiva rödlöken tunt.
- Koka ihop ättika, socker och vatten.
- Häll den varma lagen över rödlöken och låt kallna.
-
Montering:
- Blanda köttet med koriandern.
- Fördela köttet på hälften av brödskivorna, lägg på osten och toppa med den picklade rödlöken.
- Lägg på resten av brödskivorna och grilla i smörgåsgrill. Servera gärna med sallad.