![Vi köper mycket grönsaker. Ett smart sätt att få eleverna att äta rotfrukter är att mixa ner dem i såsen och döpa fisken till något de gillar. Ostfisken är alltid efterfrågad.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/tant-annas-ostfisk/3731894544.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Tant Annas ostfisk
![Tant Annas ostfisk](https://cdn-kund.arla.se/recept/tant-annas-ostfisk/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Vi köper mycket grönsaker. Ett smart sätt att få eleverna att äta rotfrukter är att mixa ner dem i såsen och döpa fisken till något de gillar. Ostfisken är alltid efterfrågad.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck.
- Mixa rotfrukter och lök fint.
- Vispa grädden löst och blanda i rotfruktsmixen tillsammans med crème fraiche, ost och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Fördela mixen över fisken.
- Tillaga fisken i ugn, 180° ca 25 min.
- Koka bulgur. Servera fisken med bulgur.