Tant Annas ostfisk

Tant Annas ostfisk

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck.
2. Mixa rotfrukter och lök fint.
3. Vispa grädden löst och blanda i rotfruktsmixen tillsammans med crème fraiche, ost och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Fördela mixen över fisken.
4. Tillaga fisken i ugn, 180° ca 25 min.
5. Koka bulgur.
Servera fisken med bulgur.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Anna Hektor, Åsbo Skola, Boxholm

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen