![Tacos äter barnen hemma. Det är roligare att överraska med egna alternativ. Vi gör saftiga och fina järpar utan ägg, som får grotta till sig och steka färdigt i ugn. Den omtyckta, krämiga såsen kom till en gång när jag hittade övergiven burk pickels.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/tacojarpar-med-pickelssas/2930554913.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Tacojärpar med pickelssås
![Tacojärpar med pickelssås](https://cdn-kund.arla.se/recept/tacojarpar-med-pickelssas/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Tacos äter barnen hemma. Det är roligare att överraska med egna alternativ. Vi gör saftiga och fina järpar utan ägg, som får grotta till sig och steka färdigt i ugn. Den omtyckta, krämiga såsen kom till en gång när jag hittade övergiven burk pickels.
Gör så här
-
- Blanda ströbröd och vatten, låt svälla ca 5 min. Blanda i färs, tacokrydda och salt.
- Forma färsen till järpar. Lägg i smorda bleck. Tillaga i ugn, 175° ca 25 min.
- Blanda alla ingredienser till såsen. Smaka av med salt och peppar.
- Koka bulgur. Servera järparna med bulgur och pickelssås.