![Tacosmakerna går alltid hem i lunchmatsalen. Tacosås, grädde och ost ihop med vit fisk som får ett krispigt täcke av krossade tortillachips. Servera med potatis, majs, gurka och tomater.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/tacofisk/1306984277.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.64,0.45&format=webp&quality=81)
Tacofisk
![Tacofisk](https://cdn-kund.arla.se/recept/tacofisk/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=81&rmode=crop)
Tacosmakerna går alltid hem i lunchmatsalen. Tacosås, grädde och ost ihop med vit fisk som får ett krispigt täcke av krossade tortillachips. Servera med potatis, majs, gurka och tomater.
Gör så här
-
- Lägg fiskfiléerna i bleck. Salta.
- Blanda grädde och tacosås. Häll blandningen över fisken. Strö över ost blandat med krossade chips.
- Stek fisken i ugn, 200º ca 25 min.
- Koka potatisen och servera tacofisken med tomater, majs och gurka.