![En supergod kombination med söt jordärtskocka istället för den klassiska potatisen. Krämig yoghurt och citronskal ger balanserande syra.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/stomp-pa-rostad-jordartskocka/1062384410.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Stomp på rostad jordärtskocka
![Stomp på rostad jordärtskocka](https://cdn-kund.arla.se/recept/stomp-pa-rostad-jordartskocka/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En supergod kombination med söt jordärtskocka istället för den klassiska potatisen. Krämig yoghurt och citronskal ger balanserande syra.
Gör så här
-
- Skala och baka jordärtskockorna mjuka i ugn på 160°.
- Lägg jordärtskockorna i en bunke och vispa till ett grovt stomp. Vänd i yoghurt och smaka av med citronskal och salt.