Stekt fläskkarré med äppelsallad

Stekt fläskkarré med äppelsallad

Gör så här

1. Gör en marinad av olja, tomatpuré, soja, salt och peppar. Lägg i karréskivorna. Låt ligga i minst 30 min.
2. Tvätta äpplena noga, behåll skalet. Skär bort kärnhuset och strimla i fina stavar.
3. Häll över yoghurt och blanda väl. Smaka av med vitlök och kryddor.
4. Stek karrén på medelgod värme.
5. Servera karrén med rostade rotfrukter, en äppelsallad och en grönsallad.

Serveringsportion ca: 490 g
Källa: Svenska rötter 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen