Smörstekt sej med varm remouladsås

Smörstekt sej med varm remouladsås

Gör så här

1. Salta och peppra fisken. Vänd den i ströbröd. Låt smöret bli ljusbrunt i stekbordet. Lägg ner fisken och stek på medelstark värme till den är klar.
2. Fräs pickles och lök i smöret i 2-3 min. Pudra över curry och låt fräsa ytterligare 1 min. Tillsätt crème fraiche och koka under omrörning ett par min. Blanda i gräslök och persilja.
3. Servera fisken med sås, sallatsblad och nykokt potatis.

Serveringsportion: ca 230 g exkl sallad och potatis
Källa: Arla Köket Fisk

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen