Smörbakad kummel med habanero och avokado

Smörbakad kummel med habanero och avokado

Gör så här

1. Smält smöret i en kastrull med lätt krossade vitlöksklyftor. Lägg fisk-filéerna på en plåt och slå över smör och vitlöksklyftor. Baka i ugn på 120° till en innertemperatur på ca 42°. Avsluta med att salta fisken.

2. Kärna ur och hacka habaneron fint, blanda med lime- och grapesaft samt honung.

3. Servera fisken plockad i tortillabröd med habanerodressing och tunna avokadoklyftor.

Källa: Arla Köket Mexico Modern, Thomas Sjögren Årets Kock 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen