![](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/sallad-med-vitost-och-olivbulgur/1576322649.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.57,0.54&format=webp&quality=80)
Sallad med vitost och olivbulgur
![Sallad med vitost och olivbulgur](https://cdn-kund.arla.se/recept/sallad-med-vitost-och-olivbulgur/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
Gör så här
-
- Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen med fonden ca 15 min. Sila bort överflödigt vatten.
- Mixa basilika och rucola med olivolja och havssalt till en örtolja. Blanda ner örtoljan i bulgurn tillsammans med cashewnötter, aprikoser, solrosfrön och bladspenat.
- Toppa salladen med vitost och oliver. Servera gärna med marinerad grillad kycklingfilé.
-
Serveringsportion ca: sallad 220 g Källa: Deli nr 10, 2006